Aktivnosti na temu zanimanja u odgojnoj skupini Lavići

Starija odgojna skupina djece u dobi od 5 do 7 godina, “Lavići ” kroz niz aktivnosti učila je o zanimanjima. Uz likovne aktivnosti, glazbene aktivnosti, didaktičke igre, radne listove i simboličku igru u centru veterinara posjetili smo i Krojačku radnju ” Alenka”, trgovine” Freego” i “Konzum” te Veterinarsku ambulantu u Pitomači.

U skupini su gostovali i naši roditelji te s djecom provodili aktivnosti vezane uz svoja zanimanja. Aktivnost na temu ” Što ću biti kad odrastem ?” otkrila nam je buduće policajce, kuhare, veterinare i liječnike. Naučili smo pjesmu ” Učimo zanimanja”, posadili salatu, igrali nogomet, vježbali karate, družili se s mamama i tatama u gostima i puno toga naučili.

Ovom prilikom Lavići i njihove odgojiteljice Lana i Marina zahvaljuju se mami Golubić i Petrić te tatama Petrović i Presečan na posjetu i druženju. Zahvaljujemo se i gospođi Alenki, djelatnicima trgovine “Freego “i tati Luki, djelatnicima” Konzuma” i mami Lei, te Veterinaskoj ambulanti u Pitomači na lijepom dočeku i druženju. Lavići su nakon posjeta bili puni dojmova.

Kako su izgledale aktivnosti na temu zanimanja pogledajte u našoj gajeriji.

Vaši Lavići