FOTO: Završne svečanosti u DV Potočnica

Veselo, dirljivo, emotivno, puno dobrih vibracija i pozitive bilo je na završnim svečanostima koju su nam poklonili polaznici Dječjeg vrtića “Potočnica”. Djeca starijih odgojnih skupina „Pčelice“ i „Zvjezdice“ su najprije u utorak i srijedu , 05. i 06.06.2018., priredila svoje završne svečanosti uz druženje s roditeljima. Svake godine naši predškolci opraštaju se od vrtića.

Dirljiv je to trenutak za djecu, roditelje, braću, sestre, djedove, bake i odgojiteljice. Uz bogati program u kojem su se ispreplitale recitacije, dramatizacije, pjesmice i ples kapnula je i pokoja suza tuge i radosti. Iako su se mališani oprostili od vrtića, obećali su da će ga posjećivati, jer su im dani provedeni među dragim prijateljima bili puni radosti, veselja i bezbrižnosti.

Spontano, dirljivo, onako kako samo oni znaju, ispričali su nam dio svoje priče iz djetinjstva i pokazali da su itekako spremni i pripremljeni za školske dane. Djeca mlađih i srednje odgojne skupine “Leptirići”,”Gljivice” i “Sovice”svoju su svečanost za završetak vrtićke godine priredila u četvrtak , 07.06.2018. Odlično su odradili sve ono što su marljivo vježbali sa svojim odgojiteljicama, tetama, kako ih oni nazivaju i pokazali da sve ono što se radi i uči u ovoj ustanovi itekako ima smisla.