VRAPČIĆI I PROLJEĆE

Proljeće je gotovo svima najljepše godišnje doba, pa tako i Vrapčićima. Sve promjene u prirodi koje proljeće donosi Vrapčići istražuju, otkrivaju nešto novo i uživaju. Naš proljetni kutić roditelji obogaćuju donošenjem raznih proljetnica koje su nam poticaj za njihovo upoznavanje, imenovanje, opisivanje, likovne i druge aktivnosti i na tome im zahvaljujemo. Osim prirode , bude se i životinje, a one domaće djeca su imala prilike upoznati prilikom posjete seoskom dvorištu obitelji Mađer, bake i djeda naše Tene M.. Djecu je posebno oduševio radoznali pilić koji se podružio s njima, ali i mogućnost da sami imaju priliku uzeti u ruke jaje iz gnijezda koje je snijela koka . Od srca zahvaljujemo baki i djedu na gostoprimstvu, uvelike su pridonijeli obogaćivanju dječje spoznaje.

Isto tako zahvaljujemo se i mami Jasmini naše Tonke, koja nas je razveselila svojim dolaskom u grupu te se s djecom podružila i bojala uskršnja jaja te na taj način pomogla u aktivnostima pripreme za blagdan Uskrsa.

Kako je sve to bilo pogledajte u galeriji, a Vrapčići i njihove odgojiteljice vas pozdravljaju i žele : SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS !