OBAVIJEST ZA RODITELJE O PROVEDBI ZAŠTITNIH MJERA (COVID-19) U DV „POTOČNICA”

U dječji vrtić ne smiju dolaziti roditelji, djeca ni zaposlenici sa simptomima bolesti:

-povišena temperatura
– kašalj
– grlobolja

Svi roditelji koji nemaju mogućnosti ostaviti djecu u svojim kućanstvima , zbog obveza na radnim mjestima, mogu dijete (djecu) dovesti u Dječji vrtić „Potočnica“ gdje će biti organiziran prihvat.

Odgojno obrazovni rad biti će organiziran u odnosu na broj prisutne djece i uz uvažavanje svih epidemioloških preporuka.

U mjesecu travnju djelatnici vrtića koriste godišnji odmor.

MOLIMO RODITELJE UKOLIKO IMAJU POTREBU DOVESTI DIJETE U VRTIĆ ,DA NAJKASNIJE DAN RANIJE NAJAVE DJEČJEM VRTIĆU DOLAZAK DJETETA RADI ŠTO BOLJE ORGANIZACIJE NA BROJ MOBITELA 095 38 44 133 (ravnateljica Marija Jakelić).

Vrtić će i dalje pratiti preporuke nadležnih tijela i u skladu s time donositi mjere i davati preporuke. Molimo Vas da iste pratite na našoj web stranici i na ulazu u vrtić.

Ukoliko imate potrebu dodatnih informacija koje bi doprinijele Vašem osjećaju sigurnosti ili imate potrebu savjetovanja sa stručnjacima vrtića u svezi djeteta, molimo pošaljite upit ili nas kontaktirajte telefonom.

Nadamo se da ćemo zajedničkim ustrajnim, strpljivim i racionalnim djelovanjem prevladati ovu situaciju i uskoro se vidjeti u vrtiću.

S poštovanjem,