Što se u Bubamarama radilo ove zime?

Ruke naših i vaših Bubamara bile su vrijedne ove zime. Dok drugi spavaju zimski san,Bubamare to nisu mogle jer su bile prezaposlene. A što su sve radile? Bavili smo se svakakvim aktivnostima u kojima smo zaposlili svoje ruke i noge a ponekad i usta jer sve moramo isprobati.
Naše odgojiteljice ponudile su nam raznovrsne materijale koje smo potom prebacivali iz jedne posude u drugu a ponekad i iz jednog kraja sobe u drugi.

Tako smo “sadili” mrkve i ostalo povrće,”hranili” domaće životinje,manipulirali raznim neoblikovanim materijalima a ako vam treba liječnička pomoć,i tu smo se iskazali pa nam se slobodno možete obratiti. U zadnja dva tjedna,ugostili smo i dvije mame kojima smo pokazali svoje vještine i ovim putem im se zahvaljujemo na gostovanju i druženju! Eto,tako smo se proveli ove zime koju smo ispratili a dolaskom proljeća čekaju nas nove avanture u kojima ćemo naučiti nešto novo. Uskoro nas čekaju pripreme za nadolazeći blagdan Uskrs pa vam ovim putem želimo sve najbolje povodom Uskrsa i da ga provedete sa najmilijima!

Pozdrav od Bubamara!