Pčelice

KAKO SE “PČELICE” ZABAVLJAJU OVE JESENI?
KAKO SE “PČELICE” ZABAVLJAJU OVE JESENI?

Iako smo zbog epidemije uskraćeni za mnogo toga, plodovi prirode omogućili su nam raznovrsne aktivnosti: matematičke relacije (+ i -), prostorne odnose, vaganje plodova, osmišljavanje mozaika… “Pčelice” se vesele glazbenim aktivnostima u kojima do izražaja dolaze njihove glasovne sposobnosti, mogućnosti reprodukcije ritma, “sviranje”, plesanje i, naravno, zabava! (more…)

Jesenska svečanost u “Pčelicama”
Jesenska svečanost u “Pčelicama”

“Jesen, jesen je

Obojala stazice.

Jesen, jesen je

Stigla u naš kraj.” (more…)

Veliko hvala obitelji Veličan
Veliko hvala obitelji Veličan

U ovo vrijeme kada su maske obavezne gotovo svuda i za sve, obitelj Veličan nam je svojom donacijom puno pomogla. Donirali su maske za sve djelatnike vrtića te najstariju odgojnu skupinu “Pčelice”. Iako nošenje maski nije obavezno za djecu predškolske dobi, Pčelice su rado izabrale i isprobale maske te pozirale za fotografiranje. (more…)

Pčelice na izletu
Pčelice na izletu

(more…)

PČELICE BILE U ŠKOLI
PČELICE BILE U ŠKOLI

Još malo i vrtićki dani će završiti, a naše Pčelice čekaju novi izazovi, čeka ih škola koju smo posjetili. Tamo nas je dočekala učiteljica Slavica i njezin 4.a razred. Naše Pčelice doznale su kako je to biti učenik, isprobali su sjediti u klupama, nositi torbu punu knjiga, pisati po ploči i riješavati zadatke. Naravno na kraju dobili su i ocjene, sve same petice, ništa manje. To su i zaslužili. Druženje s učenicima 4. a razreda proteklo je u pjesmi i veselju. Oni su nama otpjevali nekoliko svojih pjesmica, a mi njima našu eko himnu. Kao šećer na kraju pridružio nam se ravnatelj škole, inače tata dječaka B. iz naše skupine i poveo nas u sportsku dvoranu. Nakon malo trčanja u dvorani i razgledavanja vratili smo se u vrtić puni dojmova. (more…)